The Walking Dead: Το απόλυτο χάος ξεσπά στο νέο trailer του Part 2 της 11ης σεζόν

Το αυθεντικό σόου του σύμπαντος είναι ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό φινάλε του
19 Ιανουαρίου 2022 22:26
The Walking Dead: Το απόλυτο χάος ξεσπά στο νέο trailer του Part 2 της 11ης σεζόν

Κι όμως είτε το πιστεύετε είτε όχι -ειδικά εσείς που δε χάνετε επεισόδιο- έμειναν μόλις 16 επεισόδια για το οριστικό φινάλε του The Walking Dead, της σειράς που κάποτε σάρωνε τα νούμερα τηλεθέασης και κυριαρχούσε τους τηλεοπτικούς δέκτες πριν τη γιγάντωση των streaming υπηρεσιών.

Τώρα το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Part 2 της 11ης και τελευταίας σεζόν και ύστερα από το φινάλε των προηγούμενων οκτώ επεισοδίων τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τους βασικούς πρωταγωνιστές. Και το trailer δίνει μια γεύση από το ότι ετοιμάζονται να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο και το απόλυτο χάος είναι έτοιμο να ξεσπάσει μεταξύ της Alexandria, του Commonwealth και των Reapers. 

Φαίνεται όμως πως ο Daryl του Norman Reedus να έχει μπουχτίσει από τους άσκοπους σκοτωμούς. Φυσικά όλα τα γνώριμα πρόσωπα όπως η Carol της Melissa McBride, η Maggie της Lauren Cohan, ο Negan του Jeffrey Dean Morgan και ο Eugene του Josh McDermitt περνούν από τα καρέ του trailer.  

Το Β' Μέρος (των 8 επεισοδίων) της 11ης σεζόν του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου στο AMC και μια εβδομάδα νωρίτερα στη συνδρομητική υπηρεσία AMC+.