Το πρώτο trailer από το CUPHEAD σόου του Netflix είναι εδώ με άρωμα άλλης εποχής!

Πολύ σύντομα η πρεμιέρα του
18 Ιανουαρίου 2022 21:36
Το πρώτο trailer από το CUPHEAD σόου του Netflix είναι εδώ με άρωμα άλλης εποχής!

Μια από τις πιο ιδιαίτερες σειρές που ετοιμάζει το Netflix και βασίζονται σε video games είναι σίγουρα το THE CUPHEAD SHOW!, το οποίο φυσικά σχετίζεται με το ομότιτλο παιχνίδι και έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, η συνδρομητική υπηρεσία αποκάλυψε πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου, συνοδεύοντας την ανακοίνωση με τη δημοσίευση του πρώτου trailer.

Σαν παιχνίδι, το Cuphead δανείζεται το εικαστικό του από τα καρτούν της δεκαετίας του 1930 και τελικά ο κύκλος ολοκληρώνεται, αφού το project γέννησε με τη σειρά του ένα ολοκαίνουργιο καρτούν με τέτοια αισθητική. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, το THE CUPHEAD SHOW! ακολουθεί τις μοναδικές περιπέτειες του αξιαγάπητου, παρορμητικού απατεώνα Cuphead και του προσεκτικού αδερφού του Mugman, ο οποίος όμως παρασύρεται εύκολα.

Τις φωνές τους στους δύο χαρακτήρες δανείζουν οι Tru Valentino και Frank Todaro, ως Cuphead και Mugman αντίστοιχα, ενώ το καστ πλαισιώνει ο Luke Millington-Drake ως ο The Devil, ο Joe Hanna ως το Elder Kettle, ο Wayne Brady ως ο King Dice, ο Jim Conroy ως ο Ollie Bulb και η Grey Griffin ως η Ms. Chalice.

Η σειρά θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια και δημιουργήθηκε από τα αδέρφια Chad και Jared Moldenhauer που έχουν σχεδιάσει μαζί και το ίδιο το παιχνίδι. Τέλος, το Netflix ετοίμασε και αυτό με τη σειρά κάτι σαν web παιχνίδι, το οποίο έχει σκοπό να σας προετοιμάσει για την πρεμιέρα της σειράς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πατώντας εδώ.