Vikings Valhalla: Θα χυθεί πολύ Βίκινγκ αίμα στη sequel σειρά του Netflix - Νέο trailer

Ό Φεβρουάριος σημαίνει την επιστροφή των Βίκινγκ σε βρετανικό έδαφος!
18 Ιανουαρίου 2022 19:46
Vikings Valhalla: Θα χυθεί πολύ Βίκινγκ αίμα στη sequel σειρά του Netflix - Νέο trailer

Οι Βίκινγκς επιστρέφουν επί βρετανικού εδάφους στο πολυαναμενόμενο Vikings: Valhalla, που αποτελεί την σειρά sequel του History Channel που μαγνήτισε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Βέβαια τώρα φιλοξενούνται από το Netflix που ανέλαβε την παραγωγή του νέου σόου και φυσικά έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer, το οποίο είναι στο κλασικό βίαιο στιλ που μας συνήθισε ο προκάτοχός του και φυσικά ετοιμαστείτε γιατί θα χυθεί μπόλικο αίμα. 

Η νέα ιστορία του Vikings σύμπαντος ξεκινάει με την σφαγή που έγινε την ημέρα του Αγίου Μπριζ, με τον Άγγλο Βασιλιά Aethelred II (Bosco Hogan) να διατάσσει τη γενοκτονία των Δανών στα μέρη τους, καθώς πίστευε ότι οι Βίκινγκς της Νορβηγίας και της Σουηδίας θα ήταν πολύ απασχολημένοι για να αντιληφθούν τι θα συνέβαινε εκεί. 

Την πρωταγωνιστική τριπλέτα, η οποία φιγουράρει και στην αφίσα της σειράς απαρτίζουν οι Leo Sutter (Harald Sigurdsson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter) και Sam Corlett (Leif Eriksson). 

Ο δημιουργός του νέου σόου, Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) επισημαίνει πως δεν χρειάζεται να δει κανείς την προηγούμενη σειρά για να καταλάβει τι θα γίνει στο "Vikings" αν και υπάρχουν στοιχεία και ονόματα που το συνδέουν αλλά μέχρι εκεί. Δηλώνει μάλιστα πως η δράση της σειράς και τα γεγονότα θα προχωρούν πολύ γρήγορα, καθώς θα μεταφερθούμε 100 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο "Vikings". 

Η επίσημη αφίσα της σειράς: 

To Vikings Valhalla θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου του 2022 αποκλειστικά στο Netflix