Η Sega μάλλον ετοιμάζει την live-action σειρά των “Judgment” παιχνιδιών

Με πρωταγωνιστή τον Takuya Kimura
18 Ιανουαρίου 2022 15:28
Η Sega μάλλον ετοιμάζει την live-action σειρά των “Judgment” παιχνιδιών

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που θέλει την Sega να φέρνει ένα franchise της στη μικρή οθόνη, ως live-action σειρά. Ο λόγος γίνεται για τα παιχνίδια Judgment και Lost Judgment με τον πρωταγωνιστή των παιχνιδιών και Ιάπωνα ηθοποιό, Takuya Kimura.

Σύμφωνα με το Nikkan Gendai, η Sega φαίνεται πως δουλεύει ήδη πάνω στη σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα από το Asahi Television. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα και όλα τα παραπάνω είναι διαρροές, αλλά λέγεται πως αυτή η σειρά θα ονομάζεται Sabakarezaru (The Unjudged). Άλλες πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια και για κινηματογραφική μεταφορά.

Ο Kimura ήταν στο παρελθόν ένας pop star στην Ιαπωνία με το συγκρότημα “Smap”, ενώ έχει δουλέψει και στην τηλεόραση σε δημοφιλή δράματα. Μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως το “2046” του Wong Kar Wai και στο Howl’s Moving Castle του Studio Ghibli.

Μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από τη Sega, λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: