Peacemaker: Ο James Gunn αποκαλύπτει γιατί έπρεπε να γυρίσουν ξανά 5 επεισόδια

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής έφερε τα πάνω-κάτω στην παραγωγή
17 Ιανουαρίου 2022 18:07
Peacemaker: Ο James Gunn αποκαλύπτει γιατί έπρεπε να γυρίσουν ξανά 5 επεισόδια

Το Peacemaker, η πρώτη σειρά της DC στο HBO Max, έκανε πριν μερικές ημέρες πρεμιέρα και πλέον με τα τρία πρώτα επεισόδια στον αέρα, γίνονται κάποιες παρασκηνιακές αποκαλύψεις. Ο ιθύνων νους του σόου, James Gunn, όμως έπρεπε να αντιμετωπίσει μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής που απειλούσε να φέρει τα πάνω-κάτω στην παραγωγή. 

Βλέπετε στις αρχές ο Chris Conrad (Young Hercules, Patriot) είχε γίνει αρχικά cast για τον ρόλο του Vigilante, ο οποίος μετά από μήνες γυρισμάτων στον Καναδά (λέγεται ότι κράτησαν 131 μέρες) αποχώρησε από τη σειρά. Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε "δημιουργικές διαφορές" με την παραγωγή και αντικαταστάθηκε από τον Freddie Stroma. 

Σε νέα του συνέντευξή στο ScreenRant ο James Gunn εξηγεί πως αυτή η αλλαγή της τελευταίας στιγμής είχε επιπτώσεις στην παραγωγή του Peacemaker: 

Ο Storma ήρθε πολύ αργά. Είχαμε ήδη γυρίσει πεντέμισι επεισόδια με άλλον ηθοποιό, που ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά μιλούσαμε άλλη γλώσσα για διάφορα θέματα και δεν νομίζω πως θα ήθελε να συνεχίσει στη σειρά μακροπρόθεσμα. 

Οπότε φέραμε τον Freddie και ξαναγυρίσαμε όλες τις σκηνές του για πέντε επεισόδια, σκηνές τις οποίες σκηνοθέτησα εγώ. 

Την άποψή μας για τα πρώτα τρία επεισόδια του Peacemaker θα βρείτε πατώντας εδώ