Το “The Man Who Fell To Earth” γίνεται σειρά και αυτό είναι το πρώτο teaser

Με πρωταγωνιστές τους Chiwetel Ejiofor και Naomie Harris
17 Ιανουαρίου 2022 16:58
Το “The Man Who Fell To Earth” γίνεται σειρά και αυτό είναι το πρώτο teaser

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το νέο επιστημονικής φαντασίας σόου του, The Man Who Fell To Earth, στο οποίο και πρωταγωνιστούν οι Chiwetel Ejiofor και Naomie Harris.

Το εν λόγω βίντεο έχει πολύ μικρή διάρκεια και σε αυτό ο Ejiofor υποδύεται τον Faraday, έναν εξωγήινο που προσπαθεί να καταλάβει το σκοπό του στη Γη, όταν και “προσγειώθηκε” εκεί. Η Harris από την άλλη, παίζει την Justin Falls, της οποίας ο δρόμος συναντήθηκε με του Faraday και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Στο πρώτο teaser εμφανίζονται και οι Jimmi Simpson (Westworld), Clarke Peters (Da 5 Bloods) και Rob Delaney (Deadpool 2), ενώ πλάι στους εν λόγω ηθοποιούς θα βρίσκονται και οι Josh Herdman (Goyle from Harry Potter) και Kate Mulgrew (Orange is the New Black). Το The Man Who Fell To Earth είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 1963 που προηγουμένως είχε έρθει και στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον David Bowie και τον Rip Torn.

Showrunner εδώ είναι ο Alex Kurtzman, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard και Star Trek: Strange New Worlds.

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω. To The Man Who Fell To Earth θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη μέσα από δέκα επεισόδια.