Η Storm Reid θα είναι η “Riley” στη σειρά του The Last of Us

Δίπλα στον Pedro Pascal και την Bella Ramsey
15 Ιανουαρίου 2022 14:52
Η Storm Reid θα είναι η “Riley” στη σειρά του The Last of Us

Τα γυρίσματα του The Last of Us του HBO συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, αλλά όπως όλα δείχνουν το cast της σειράς μεγάλωσε περισσότερο, αφού έγινε γνωστό ότι η Storm Reid (Euphoria, A Wrinkle in Time) εντάχθηκε στο cast. Η νεαρή ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί την Riley Abel και θα βρίσκεται πλάι στον Pedro Pascal και την Bella Ramsey.

H Reid θα παίξει ως guest star και θα υποδυθεί την Riley, ένα ορφανό κορίτσι που μεγαλώνει στην μεταποκαλυπτική Βοστώνη. Στο The Last of Us: Left Behind, το DLC του πρώτου παιχνιδιού, την υποδυόταν η Yaani King και ήταν η καλύτερη φίλη της Ellie.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

O Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel και η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill".