Το Love is Blind επιστρέφει στο Netflix με τον 2ο κύκλο – Δείτε το trailer  

Πρεμιέρα λίγο πριν τον Άγιο Βαλεντίνο

Το Love is Blind επιστρέφει στο Netflix με τον 2ο κύκλο – Δείτε το trailer

Ένα από τα πιο δημοφιλή σόου του Netflix επιστρέφει με 2ο κύκλο και πλέον ξέρουμε πότε. Ο λόγος γίνεται για το Love is Blind, το οποίο πρόκειται να φτάσει στη μικρή σας οθόνη μέσα στον Φεβρουάριο και η υπηρεσία μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer.

Με hosts τους Nick Lachey και Vanessa Lachey, η σειρά λέει την ιστορία ανύπαντρων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Ο απώτερος στόχος της σειράς είναι να ελέγξει εάν οι άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν με βάση την προσωπικότητα και την εμφάνιση, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε ένα “γρήγορο” ραντεβού σε ιδιωτικά δωμάτια (pods), όπου τα μελλοντικά ζευγάρια συνομιλούν, αλλά δεν μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Σε διάστημα δέκα ημερών, μπορεί κάποιος-κάποια να κάνει πρόταση γάμου στο άλλο του μισό όποια στιγμή θέλει και στη συνέχεια συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο σχεδιάζοντας έτσι το γάμο τους.

Η 2η σεζόν του Love is Blind έρχεται λίγο πριν τον Άγιο Βαλεντίνο και συγκεκριμένα στις 11 Φεβρουαρίου. Παρακάτω έπεται και το πρώτο trailer.