Euphoria Season 2: H επιστροφή της Zendaya σημείωσε προβολές ρεκόρ στο HBO Max

Η δυνατότερη πρεμιέρα σειράς μέχρι σήμερα στην υπηρεσία του HBO
11 Ιανουαρίου 2022 13:51
Euphoria Season 2: H επιστροφή της Zendaya σημείωσε προβολές ρεκόρ στο HBO Max

H επιστροφή του Euphoria μετά από σχεδόν δύο χρόνια με τη 2η σεζόν του σημαδεύτηκε και από τηλεθέαση ρεκόρ. Όπως ανακοίνωσε το HBO η πρεμιέρα της νέας σεζόν κατάφερε να κάνει τη "δυνατότερη ψηφιακή πρεμιέρα επεισοδίου" στο HBO Max στην ιστορία της νεοσύστατης streaming υπηρεσίας, καταφέρνοντας να τραβήξει τα βλέμματα 2.4 εκατομμυρίων θεατών συνολικά. 

Πιο συγκεκριμένα το HBO ανέφερε πως το ντεμπούτο της 2ης σεζόν κατάφερε να κάνει 9 φορές περισσότερες προβολές από την αντίστοιχη πρεμιέρα της πρώτης σεζόν τον Ιούνιο του 2019, που έγινε μέσα από τα HBO Go και HBO Now. 

Σαφώς ήταν το Νο.1 σόου στο HBO Max την Κυριακή ανήμερα της πρεμιέρας, ενώ υπήρξαν και αρκετές αναφορές στο Twitter πως η εφαρμογή κράσαρε την ώρα που το επεισόδιο γινόταν διαθέσιμο. 

Το σόου υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Sam Levinson, βασισμένο στην ισραηλινή ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και αποτελεί συμπαραγωγή των A24 και HBO. Πρωταγωνιστούν οι: Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε τις εντυπώσεις μάς από τη 2η σεζόν του Euphoria. 

Tags: