The Boys Season 3: Μάθαμε πότε επιστρέφει η λατρεμένη σειρά του Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σφιγμένο χαμόγελο του Homelander τα λέει όλα για το τι έρχεται!
07 Ιανουαρίου 2022 19:46
The Boys Season 3: Μάθαμε πότε επιστρέφει η λατρεμένη σειρά του Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους, η Amazon μοιράστηκε την ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του The Boys, που εκατομμύρια fans του σόου περιμένουν να μάθουν εδώ και καιρό. Η ανακοίνωση έγινε με ένα teaser το οποίο αποκαλύπτει πως ο 3ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου του 2022

Όπως συνέβη και στις προηγούμενες σεζόν, η παράδοση της διανομής συνεχίζεται και τα πρώτα τρία επεισόδια -από τα 8 συνολικά- θα γίνουν διαθέσιμα από την πρώτη μέρα και έπειτα θα αλλάξει σε εβδομαδιαία βάση. Στο teaser βέβαια πρωταγωνιστεί η Stargirl της Erin Moriarty και ο Homelander του Antony Starr, ο οποίος με το σφιγμένο και κολλημένο, ψεύτικο χαμόγελό του δε βλέπει την ώρα να πάρει εκδίκηση για το φινάλε της 2ης σεζόν. 

Οι υποσχέσεις της 3ης σεζόν

Θα μάθουμε αρκετές πληροφορίες για την Vought International και το παρελθόν της στα 60s,70s και '80s,  και θα μάθουμε ποιοι ήταν οι Seven πριν γνωρίσουμε την τωρινή τους βερσιόν. Λέγεται επίσης πως το 6ο επεισόδιο που θα διασκευάσει τηλεοπτικά το "Herogasm" θα είναι το πιο τρελό και ακραίο σε όλα τα επίπεδα επεισόδιο του The Boys. 

Ακόμη αναμένεται να δούμε πολλά νέα πρόσωπα από το παρελθόν των Seven. Από τα κυριότερα είναι ο Jensen Ackles, που τον γνωρίζουμε ως Dean Winchester από το Supernatural, που θα υποδυθεί τον Soldier Boy. Επίσης ο Nick Weschler θα υποδυθεί τον Blue Hawk και η Laure Holden (The Walking Dead) την Crimson Countess. 

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγονται οι: Miles Gaston Villanueva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders) ως Supersonic, Sean Patrick Flannery (Dexter) ως Gunpowder, Katia Winter (Sleepy Hollow) ως Little Nina, και οι Kristin Booth (Orphan Black) και Jack Doolan (Marcella) ως τις TNT Twins.

Στο cast του Boys συναντάμε τους: Billy Butcher (Karl Urban, “Star Trek”), Hughie (Jack Quaid, “The Hunger Games”), Mother’s Milk (Laz Alonso, “Detroit”), Frenchie (Tomer Capon, “Hostages”), και η The Female (Karen Fukuhara, “Suicide Squad”) και τον Simon Pegg (“Mission: Impossible – Fallout”) σαν guest στο ρόλο του πατέρα του Hughie. Τους Supes υποδύονται οι: Homelander (Antony Starr, “Banshee”), Starlight (Erin Moriarty, “Captain Fantastic”), Queen Maeve (Dominique McElligott, “House of Cards”), A-Train (Jessie T. Usher, “Independence Day: Resurgence”), The Deep (Chace Crawford, “Gossip Girl”) και Black Noir (Nathan Mitchell, “Supernatural”)

Η 3η σεζόν του The Boys αναμένεται στις 3 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video.