Moon Knight: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουμε

Έχουμε νέες πληροφορίες για τη σειρά του MCU με τους Oscar Isaac και Ethan Hawke
05 Ιανουαρίου 2022 23:21
Moon Knight: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουμε

Το φετινό Disney Investor's Day επιφύλασσε την έκπληξη της πρώτης ματιάς στο Moon Knight, έστω κι αν το trailer δεν κυκλοφόρησε από επίσημα κανάλια της Disney, αλλά μόνο για τους συνδρομητές του Disney Plus

Η σειρά είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία εντός του 2022 χωρίς όμως να διευκρινίστηκε ποτέ το "πότε ακριβώς". Μια νέα φήμη που μεταφέρει το Cinema Reviewed και το Movieweb αναφέρουν ότι η παραγωγή του Moon Knight βρίσκεται πιο μπροστά από αυτή της She-Hulk, πιθανότατα γιατί δεν βασίζεται τόσο στα CGI. 

Αυτό τουλάχιστον όσον αφορά το post-production και τα ειδικά εφέ, παρά το ότι η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Οκτώβριο. 

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Marvel Studios σχεδιάζει την κυκλοφορία του Moon Knight για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, κάτι που θα συμπληρώσει το κενό στις MCU κυκλοφορίες μέχρι το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", που αναμένεται τον Μάιο του 2022. 

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel, kai Loic Mabanza. 

Μένει να δούμε εάν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί και επίσημα, κάτι που εάν γίνει θα είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες.