Η Kristen Bell παίζει στη νέα σειρά του Netflix “Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο” (BINTEO)

Ναι, έχει μεγάλο τίτλο…
04 Ιανουαρίου 2022 18:38
Η Kristen Bell παίζει στη νέα σειρά του Netflix “Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο” (BINTEO)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά “The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window”. Ναι, καλά διαβάσατε τον τίτλο. Η Kristen Bell του “The Good Place” πρωταγωνιστεί εδώ και μέσα από οκτώ επεισόδια θέλει να μας διηγηθεί μία μαύρη ιστορία που δημιουργήθηκε από τους Rachel Ramras, Hugh Davidson και Larry Dorf.

Η σύνοψη της σειράς σύμφωνα με το Netflix

Για την πληγωμένη Άννα (Κρίστεν Μπελ), κάθε μέρα είναι η ίδια. Κάθεται πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, κοιτάζει έξω από το παράθυρο και παρατηρεί αμέτοχη τη ζωή. Όταν όμως ένας όμορφος γείτονας (Τομ Ράιλι) και η αξιαγάπητη κόρη του μετακομίζουν απέναντι, η Άννα αρχίζει να διακρίνει ένα φως στο τέλος του τούνελ. Μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται μάρτυρας ενός βάναυσου φόνου... ή μήπως όχι;

Μαζί της θα βρίσκονται και οι Michael Ealy (Fatale), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Mary Holland (Happiest Season), Cameron Britton (Mindhunter), Samsara Yett (The Flight Attendant), Christina Anthony (Mixed-ish) και Benjamin Levy Aguilar (Filthy Rich).

Το “Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο” όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιανουαρίου. Δείτε το πρώτο teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.