After Life: Ετοιμαστείτε για γλυκόπικρο αντίο στη σειρά του Ricky Gervais στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer για την 3η και τελευταία σεζόν του σόου του Netflix
02 Ιανουαρίου 2022 10:19
After Life: Ετοιμαστείτε για γλυκόπικρο αντίο στη σειρά του Ricky Gervais στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καταξιωμένη σειρά 'After Life' του Ricky Gervais, στην οποία όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά, ετοιμάζεται να πει αντίο με την 3η και τελευταία σεζόν της. Για αυτό το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του φινάλε, το οποίο μας προετοιμάζει για ένα γλυκόπικρο αντίο. 

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ένας αρθρογράφος εφημερίδας ονόματι Tony Johnson ο οποίος μετά τον χαμό της γυναίκας του προσπαθεί να συμβιβαστεί με την απώλειά της. Πριν το θάνατό της όμως ο Tony ήταν ευγενικός, καλοσυνάτος και ένα άτομο που κρατούσε πολλά μέσα του. Μετά όμως αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του και να βγάλει τον αληθινό του εαυτό, χωρίς να κρατάει μέσα του τίποτα ανεξάρτητα από το εάν αυτά που λέει προσβάλλουν ή προκαλούν πόνο. Το σχέδιο αυτό όμως του γυρνάει γρήγορα μπούμερανγκ και έτσι οι φίλοι και οι συγγενείς του, που τον αγαπούν περισσότερο από όσο πιστεύει, συσπειρώνονται για να επαναφέρουν τον παλιό, καλό, λιγότερο κυνικό Tony. 

Μαζί με τον Ricky Gervais συμπρωταγωνιστούν οι: Diane Morgan (Cunk on Britain), Mandeep Dhillon (Some Girls), Ashley Jensen (Extras), Paul Kaye (The Sunday Show), Roisin Conaty (GameFace), David Earl (Derek), Penelope Wilton (Ever Decreasing Circles), Joe Wilkinson (The Cockfields), David Bradley (Game of Thrones), and Jo Hartley (Sweetheart).

Η 3η και τελευταία σεζόν του After Life θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου 2022 αποκλειστικά στο Netflix.