Cobra Kai: Ο Kreese αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα λόγω του ρόλου του

Ο Martin Kove μιλάει για τα προβλήματα στις σχέσεις του λόγω του ρόλου
01 Ιανουαρίου 2022 11:41
Cobra Kai: Ο Kreese αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα λόγω του ρόλου του

Η 4η σεζόν του Cobra Kai είναι διαθέσιμη από το πρωί της Παρασκευής στο Netflix, όπως σας ενημερώσαμε και τις τελευταίες μέρες οι αστέρες του σόου παραχώρησαν συνεντεύξεις για την προώθησή της. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Martin Kove που υποδύεται τον αδίστακτο δάσκαλο John Kreese, ο οποίος παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην προσωπική του ζωή λόγω του ρόλου του. 

Μιλώντας στο The Wrap εξομολογήθηκε πως το να υποδύεται έναν τέτοιο χαρακτήρα, έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητά του αλλά και στις σχέσεις του: 

Αρκετά κομμάτια του John Kreese έχουν διαρρεύσει στην προσωπικότητά μου, τα οποία δυστυχώς, μου έχουν προκαλέσει προβλήματα. Επειδή κάθεται μέσα στον Marty Kove μέχρι που τελειώνουν τα γυρίσματα και τότε αρχίζει να εξαφανίζεται κάπως. Αλλά φέτος που κάναμε δύο σεζόν, ο John Kreese ήταν μέσα μου για έξι μήνες της ζωής μου το 2021. Και είναι ένας σκληρός τύπος. Αρχίζει να επηρεάζει και άλλα πράγματα στη ζωή σου και πρέπει να είσαι προσεκτικός. Είναι έμφυτο, δεν είναι κάτι που ελέγχεις. 

Αν και ο Kove δε δηλώνει αυτό που λέμε "method actor", ακολουθώντας τη μέθοδο Στανισλάφσκι, αλλά παραδέχεται ότι η δουλειά του τον έχει επηρεάσει και δεν είναι ο μόνος. Αρκετοί συνάδελφοί του βιώνουν παρόμοια συμπτώματα από την υποκριτική όταν παίζουν κάποιον ρόλο.