Peacemaker: Η νέα σειρά της DC θα μοιάζει σε αυτές της Marvel - Αποκαλύπτει ο James Gunn

Φροντίστε να μένετε μέχρι το τέλος κάθε επεισοδίου
31 Δεκεμβρίου 2021 16:50
Peacemaker: Η νέα σειρά της DC θα μοιάζει σε αυτές της Marvel - Αποκαλύπτει ο James Gunn

Το Peacemaker αποτελεί την πιο αναμενόμενη σειρά για τους fans της DC και ειδικά για όσους λάτρεψαν το "The Suicide Squad" του James Gunn. Αυτόν τον καιρό μάλιστα το HBO Max εντείνει την προώθηση του σόου και εδώ θα βρείτε το νεότερό του βίντεο

Όντας σκηνοθέτης και δημιουργός του σόου με πρωταγωνιστή τον Peacemaker του John Cena, απαντάει συνεχώς σε ερωτήσεις των fans, μέσα από το Twitter του. Η νεότερη αποκάλυψη του Gunn ουσιαστικά θα φέρει ένα λατρεμένο στοιχείο των σειρών της Marvel Studios και του MCU στο σύμπαν της DC

Αυτό δεν είναι άλλο από τις post-credits σκηνές, όπου θα περιλαμβάνονται σε κάθε ένα από τα 8 συνολικά επεισόδια του Peacemaker, όπως επιβεβαίωσε. 

Το οξύμωρο είναι πως αυτόν τον καιρό βρίσκεται στα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 για λογαριασμό της Marvel Studios, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το 2023. 

Στο cast του Peacemaker συμπεριλαμβάνονται οι: John Cena, Robert Patrick, Christopher Heyerdahl, Freddie Stroma, Jennifer Holland, Steve Agee, Danielle Brooks και Chukwudi Iwuji.

Το Peacemaker θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO Max στις 13 Ιανουαρίου 2022.