Η 4η σεζόν του Cobra Kai είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

“Κάθε κληρονομιά, κάθε αντιπαλότητα οδηγεί εδώ”
31 Δεκεμβρίου 2021 13:49
Η 4η σεζόν του Cobra Kai είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η 4η σεζόν του Cobra Kai μόλις κυκλοφόρησε στο ελληνικό Netflix! Η αναμονή τελείωσε και πλέον μπορείτε να απολαύσετε το νέο κεφάλαιο του franchise. Στην 4η σεζόν θα δούμε και τη μεγάλη επιστροφή ενός ακόμη χαρακτήρα από τις Karate Kid ταινίες και συγκεκριμένα τον Terry Silver, που τον υποδύεται ξανά ο Thomas Ian Griffith, τον οποίο τελευταία φορά συναντήσαμε στο The Karate Kid Part III.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν:

Στην τέταρτη σεζόν, τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν το Κόμπρα Κάι στο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ Κ18... και όποιος χάσει θα πρέπει να κρεμάσει τη στολή του. Καθώς η Σαμάνθα και ο Μιγκέλ προσπαθούν να συνεχίσουν τη συμμαχία των ντότζο και ο Ρόμπι τα δίνει όλα στο Κόμπρα Κάι, η μοίρα του Βάλεϊ είναι πιο αβέβαιη από ποτέ άλλοτε. Τι ετοιμάζει ο Κριζ; Μπορούν ο Ντάνιελ και ο Τζόνι να θάψουν τη δεκαετή έχθρα τους και να νικήσουν τον Κριζ; Ή θα γίνει το Κόμπρα Κάι το πρόσωπο του καράτε στο Βάλεϊ;

Το παρελθόν έρχεται να συγκρουστεί με το μέλλον του καράτε στην κοιλάδα, καθώς ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith) επιστρέφει από το Karate Kid 3 για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον σατανικό Kreese (Martin Kove) και το Cobra Kai dojo. Την ίδια ώρα οι Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka) ενώνουν τις δυνάμεις των δικό τους dojo, δηλαδή των Miyagi-do και Eagle Fang μπροστά στην επερχόμενη απειλή.

Το Cobra Kai IV είναι τώρα διαθέσιμο.

Tags: