Η Kim μάς ετοιμάζει ψυχολογικά για το μεγάλο φινάλε του Better Call Saul

Και μάλλον δεν είμαστε έτοιμοι...
28 Δεκεμβρίου 2021 14:14
Η Kim μάς ετοιμάζει ψυχολογικά για το μεγάλο φινάλε του Better Call Saul

Απέχουμε μερικά εικοσιτετράωρα από το 2022, το οποίο θα φέρει στις οθόνες μας πολλές αξιοσημείωτες σειρές, μεταξύ των οποίων και το άκρως αναμενόμενο φινάλε του Better Call Saul.

Συγκεκριμένα, η έκτη σεζόν της σειράς, που έκανε το ντεμπούτο της αρχικά το 2015, θα ολοκληρώσει του χρόνου το μεταμορφωτικό ταξίδι του Bob Odenkirk από Jimmy McGill σε Saul Goodman και όπως φαίνεται θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Αναλυτικότερα, ένας fan ρώτησε στο Twitter την συμπρωταγωνίστρια Rhea Seehorn, η οποία έχει το ρόλο της Kim Wexler, αν μπορεί να περιγράψει την έκτη σεζόν με μια μόνο λέξη.

Η απάντηση της Seehorn ήταν άκρως χαρακτηριστική: «Devastating».

Στα ελληνικά η λέξη περιγράφει το φινάλε ως «καταστρεπτικό» ή «συγκλονιστικό», κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ψυχοφθόρο και συναισθηματικά φορτισμένο έκτο κύκλο.

Ενδεχομένως η Seehorn να αναφέρεται στην μοίρα της δικής της Kim, αφού σε αντίθεση με πολλά άλλα μέλη της prequel σειράς, όπως για παράδειγμα ο σκληροτράχηλος Mike του Jonathan Banks, η Wexler απουσιάζει από το Breaking Bad. Ίσως η κακή επιρροή Jimmy που τη φέρνει διαρκώς προς τον κόσμο του εγκλήματος να αποβεί μοιραία; Για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες, αφού οι ανατροπές της τελικής σεζόν παραμένουν ακόμα καλά κρυμμένα μυστικά.

Όπως και να ‘χει, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Better Call Saul, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.