Η Disney ανεβάζει το hype με νέα πλάνα και αφίσα από το The Book of Boba Fett

Προ των πυλών η νέα Star Wars σειρά
28 Δεκεμβρίου 2021 13:39
Η Disney ανεβάζει το hype με νέα πλάνα και αφίσα από το The Book of Boba Fett

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του The Book of Boba Fett έχει ξεκινήσει, αφού η Star Wars σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στις 29 Δεκεμβρίου. Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σύντομο teaser βίντεο, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Fennec.

Πρόκειται για την χαρακτήρα της Ming-Na Wen, την οποία γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το πέμπτο επεισόδιο του The Mandalorian. Η Fennec, λοιπόν, είναι μια master assassin, η οποία θα βρεθεί στο πλευρό του κεντρικού πρωταγωνιστή, Boba Fett, τον οποίο υποδύεται ο Temuera Morrison, και το νέο trailer μιλά για την αποστολή της.

Πέρα από το νέο αυτό βίντεο, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και μια καινούργια αφίσα για το τηλεοπτικό σόου. Μάλιστα, αυτή αποτελεί μόνο την αρχή, αφού η εταιρία υποσχέθηκε να μοιραστεί σύντομα ακόμη περισσότερα posters εμπνευσμένα από το The Book of Boba Fett. Δείτε όλο το νέο υλικό παρακάτω.

Το νέο σύντομο trailer του The Book of Boba Fett:

Η νέα αφίσα του The Book of Boba Fett:

Το The Book of Boba Fett θα προβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Disney+ και θα αποτελείται από 7 συνολικά επεισόδια.

Ανάμεσα στους σκηνοθέτες του συγκαταλέγεται ο Robert Rodriguez, ο Dave Filoni και ο Jon Favreau, οι οποίοι εκτελούν επίσης χρέη παραγωγού, μαζί με την Bryce Dallas Howard.