Έτσι είναι οι πρωταγωνιστές στο live-action Avatar: The Last Airbender του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες
27 Δεκεμβρίου 2021 13:56
Έτσι είναι οι πρωταγωνιστές στο live-action Avatar: The Last Airbender του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix ετοιμάζει εδώ και καιρό μία τηλεοπτική live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender, που φυσικά, θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise. Τα γυρίσματα του σόου έχουν ήδη ξεκινήσει και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Μη χαίρεστε από τώρα, ωστόσο, καθώς πρόκειται για backstage εικόνες που δείχνουν τους πρωταγωνιστές από τα γυρίσματα του σόου. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες μιας μυθικής φιγούρας που μπορεί να ελέγξει και τα τέσσερα στοιχεία και του οποίου η σημερινή ενσάρκωση είναι αυτή του δεκάχρονου αγοριού Aang, που πρέπει να προστατεύσει τον κόσμο του από το “Fire Nation”.

Δείτε τις φωτό από τα γυρίσματα παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Geeked (@netflixgeeked)

Στη live-action βερσιόν του Avatar: The Last Airbender πρωταγωνιστούν και οι Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley και Dallas Liu, στους ρόλους AANG, KATARA, SOKKA και ZUKO αντίστοιχα. Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.

Οι αρχικοί δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν ήδη τη δική τους animated ταινία με τις πλάτες του νεοσύστατου στούντιο του Nickelodeon.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη live-action σειρά του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.