Και δεύτερη σεζόν για το Hawkeye; Απαντά ο σκηνοθέτης της Marvel σειράς

Θα ξαναπιάσει το τόξο ο Jeremy Renner; 
26 Δεκεμβρίου 2021 11:56
Και δεύτερη σεζόν για το Hawkeye; Απαντά ο σκηνοθέτης της Marvel σειράς

Ένας γεμάτος Δεκέμβριος για την Marvel φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού πέρα από το σαρωτικό ντεμπούτο του Spider-Man: No Way Home στους κινηματογράφους και τη ματιά σε νέα projects, όπως το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, την αυλαία του έριξε και το Hawkeye του Disney+, με το 6ο επεισόδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 

Με τον Jeremy Renner, λοιπόν, να ολοκληρώνει το πρώτο του solo project στο MCU, πολλοί fans αναρωτήθηκαν αν η Disney σκοπεύει να ανανεώσει τη σειρά για δεύτερη σεζόν, αφού υπάρχουν και τα περιθώρια μετά το φινάλε. 

Την απάντηση ήρθε να δώσει ο director του Hawkeye, Rhys Thomas. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις πιθανότητες η σειρά να συνεχιστεί στο Collider, ο Thomas επισήμανε πως πρέπει να δουν πρώτα πόσο θα αρέσει συνολικά η σειρά στους fans και στους κριτικούς. Αναλυτικότερα, ακολουθώντας την χαρακτηριστική μυστικότητα της Marvel, δήλωσε: 

Δεν μπορώ να μιλήσω για τα μελλοντικά μας σχέδια, κρατώντας την παράδοση της μυστικότητας. Και πάλι, η σειρά τώρα τελειώνει, οπότε δεν ξέρεις τι υποδοχή θα λάβει.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ήταν εκπληκτικό να βλέπεις πόσο θερμά το πήρε ο κόσμος και πόσοι άνθρωποι το απόλαυσαν. Επίσης, ήταν υπέροχο που είδα τους fans να ‘αγκαλιάζουν’ τον χαρακτήρα της Hailee και να μπαίνει έτσι τόσο σταθερά στο MCU. Ειλικρινά ανυπομονώ να δω το πού θα πάει ο χαρακτήρας στη συνέχεια. Και ναι, μου άρεσε να εξερευνώ τα δρομάκια του MCU και ευχαρίστως θα απολάμβανα να το ξανακάνω. 

Το τι επιφυλάσσει, λοιπόν, το μέλλον για τον Clint Barton και την Kate Bishop παραμένει άγνωστο, ωστόσο η ιδέα μιας δεύτερης σεζόν για τις νέες σειρές του MCU σίγουρα δεν είναι άγνωστο concept για την Marvel, αφού τόσο το What If...? Όσο και το Loki έχει επιβεβαιωθεί ήδη πως θα συνεχιστούν.