Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton έχει πλέον επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix!

Το χριστουγεννιάτικο δώρο στους fans 
25 Δεκεμβρίου 2021 17:53
Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton έχει πλέον επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix!

Οι φήμες που σας μεταφέραμε πριν μερικές ώρες αποδείχθηκαν αληθινές. Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, το Netflix επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς Bridgerton

Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία επιφύλασσε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans, αφού για να γιορτάσει την επέτειο ενός χρόνου της σειράς, μάζεψε το καστ, βάζοντάς το να διαβάσει ένα σημείωμα. Αυτό έγραφε την πως η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα κάνει και επίσημα το ντεμπούτο της στο Netflix στις 25 Μαρτίου του 2022, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν γνώριζαν ούτε και οι ίδιοι οι ηθοποιοί. 

Το σχετικό βίντεο ακολουθεί παρακάτω: 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Bridgerton είναι μια παραγωγή του Netflix και της Shondaland, η πρώτη σεζόν της οποίας ασχολήθηκε με τον φλογερό έρωτα της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του Simon Basset aka Δούκα του Χέιστινγκς που τον υποδύεται ο Rege Jean-Page, ο οποίος έκανε το "μπαμ" της καριέρας του με αυτόν τον ρόλο. 

Με τον Jean-Page να έχει αποχωρήσει από το σόου, σοκάροντας τους fans, η 2η σεζόν θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton του Jonathan Bailey και στο δικό του κυνήγι συντροφιάς. Ωστόσο, η μικρότερη αδερφή του Daphne θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η σειρά ήταν τόσο πετυχημένη που θα αποκτήσει και 3η και 4η σεζόν, καθώς και μια prequel σειρά που θα μεγαλώσει περισσότερο το σύμπαν.