Είναι ο Kingpin του Hawkeye ο ίδιος από το Daredevil του Netflix; O Vincent D'Onofrio απαντά

Το ερώτημα όλων όσων είδαν το φινάλε της σειράς του Disney Plus
24 Δεκεμβρίου 2021 20:01
Είναι ο Kingpin του Hawkeye ο ίδιος από το Daredevil του Netflix; O Vincent D'Onofrio απαντά

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα μετά από το φινάλε του Hawkeye αφορά τον Kingpin, ο οποίος έκανε τη μεγαλειώδη επιστροφή του στη μικρή οθόνη του MCU, μετά το Daredevil του Netflix. Είναι ο ίδιος Kingpin που είδαμε για τρεις σεζόν στο Daredevil, με αυτόν που μας επανασυστήθηκε στο Hawkeye; 

Γίνεται canon το Daredevil στο MCU;

Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο "Kingpin" δηλαδή ο Vincent D'Onofrio ο οποίος μιλώντας στο Cinemablend αποκάλυψε πως πράγματι είναι ο ίδιος χαρακτήρας. Η Marvel Studios και ο Kevin Feige ηταν αφοσιωμένοι στο να αποδωθεί ο χαρακτήρας όπως τον είδαμε τελευταία φορά, αν και παραδέχεται ότι "μερικές τελείες δεν ενώνονται": 

Είναι ο ίδιος χαρακτήρας. Ναι, θέλω να πω με τον τρόπο που τον είδατε στο Hawkeye πιστεύω ότι συνδέσαμε όσο το δυνατόν περισσότερες "τελείες" γινόταν, και κάποιες ήταν αδύνατον να ενωθούν. Νομίζω πως είναι το ίδιο με πολλά από τα πράγματα του MCU που έχουν γίνει, που έχει κάνει ο Kevin Feige και όλοι οι δημιουργοί, δηλαδή να συνδέσουν όσα μπορούν από το αυθεντικό υλικό. Και κάναμε το ίδιο συνδέοντας το Hawkeye με το Daredevil και το Daredevil με το Hawkeye. 

Έχει κάποιες διαφορές όμως

Μια μεγάλη διαφορά που έχει ο Kingpin του MCU με αυτόν του "Daredevil" ειναι πως πρόκειται για μια "πιο δυνατή βερσιόν και μια που μπορεί να δεχθεί πολλά περισσότερα πλήγματα", κάτι που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του από τα comics.