Το HBO Max θα κάνει πάρτι το 2022 με σειρές που περιμένουν όλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε νέες ματιές στα Westworld Season 4, House of the Dragon και πολλές ακόμα
22 Δεκεμβρίου 2021 16:41
Το HBO Max θα κάνει πάρτι το 2022 με σειρές που περιμένουν όλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

To HBO Max ετοιμάζεται για μια χρονιά-φωτιά με blockbuster σειρές και ταινίες που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέματα του κοινού με επιλογές κυριολεκτικά για όλους. Άλλωστε το 2022 θα είναι η χρονιά που η υπηρεσία θα λανσαριστεί στη χώρα μας κάτι για το οποίου ανυπομονούμε για το πώς θα εξελιχθεί. 

Για να ζεστάνει το πάρτι του 2022 που θα κάνει ο κατάλογός του κυκλοφόρησε ένα trailer με όλο το περιεχόμενο και όπως θα διαπιστώσετε είναι άκρως εντυπωσιακό το line-up του.

Οι συνδρομητές του θα αναμένουν σε σειρές όπως τα Peacemaker με τον John Cena, House of The Dragon (το prequel σόου του Game of Thrones), The Gilded Age (από τον δημιουργό του "Downton Abbey"), Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty του Adam McKay, The White House Plumbers, Love & Death με την Elizabeth Olsen, The Staircase με τους Colin Firth και Toni Colette, Pretty Little Liars: Original Sin, DMZ της Ava DuVernay με την Rosario Dawson, Our Flag Means Death με τον Taika Waititi. 

Μαζί τους δόθηκαν νέες ματιές στην 4η σεζόν του Westworld, τη 2η σεζόν του Raised By Wolves, την 3η σεζόν του His Dark Materials, την 2η σεζόν του Euphoria, την 3η σεζόν του Barry, την 2η σεζόν του Gossip Girl, την 2η σεζόν του Hacks και την 2η σεζόν του The Flight Attendant. Επίσης την Πρωτοχρονιά αναμένται το reunion special του cast του Χάρι Πότερ με τίτλο "Return to Hogwarts". 

Στον τομέα των ταινιών αναμένονται μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές στον κατάλογο του HBO Max όπως τα Free Guy, F9: The Fast Saga, The Last Duel, Matrix: Resurrections και άλλα πολλά.

Δείτε το trailer με μια ματιά στον κατάλογο του HBO Max για το 2022