Όλο το cast του “Emily in Paris” γιορτάζει τον ερχομό της 2ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα πρώτα δέκα λεπτά του νέου κεφαλαίου
21 Δεκεμβρίου 2021 14:18
Όλο το cast του “Emily in Paris” γιορτάζει τον ερχομό της 2ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή της Έμιλι με την 2η σεζόν του “Emily in Paris”. Έτσι, μέσα από ένα βίντεο που έχει διάρκεια τα 45 λεπτά, όλο το cast του σόου το γιορτάζει και είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει για άλλη μια φορά στο Παρίσι.

Μέσα από ένα εορταστικό κλίμα και ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, το Netflix δημοσίευσε προς το τέλος και τα δέκα πρώτα λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, έτσι για να πάρετε μια μικρή γεύση.

Όπως έγινε γνωστό, τα κοστούμια τα δημιούργησαν οι Marylin Fitoussi και Patricia Field και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την γκλαμουριά και το στιλ του νέου κεφαλαίου της σειράς. Θα ετοιμάσουμε, λοιπόν, βαλίτσες για να ταξιδέψουμε μέχρι το Παρίσι, στις νέες περιπέτειες της Έμιλι, οι οποίες θα είναι γεμάτες διασκέδαση, μόδα και φυσικά έρωτα.

Επίσης, θα βρει ξανά τα πατήματά της στην Πόλη του Παρισιού, αλλά για άλλη μια φορά, θα μπει σε μπελάδες, μετά από μία νύχτα γεμάτη πάθος.

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν είδαμε τη νεαρή, Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά.

Γκλαμουριά και στιλ έχει το νέο βίντεο για την 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Δείτε το cast της σειράς να μιλάει για την 2η σεζόν, αλλά και τα πρώτα δέκα λεπτά από το νέο κεφάλαιο παρακάτω.