Ο μουσικός του “Ψαλιδοχέρη” θα αναλάβει το soundtrack του “Wednesday” του Tim Burton

Η σειρά του Netflix απέκτησε τον μουσικό της
20 Δεκεμβρίου 2021 14:36
Ο μουσικός του “Ψαλιδοχέρη” θα αναλάβει το soundtrack του “Wednesday” του Tim Burton

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως ο διάσημος δημιουργός, Tim Burton, έδωσε τα χέρια με το Netflix για να δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια σειρά, στο σύμπαν του “The Addams Family”. Το εν λόγω spin-off σόου ονομάζεται “Wednesday” και η πρώτη σεζόν του θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Τώρα, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο διάσημος composer και βραβευμένος με Emmy, Danny Elfman (Batman, Edward Scissorhands, Spider-Man), θα συνεργαστεί για άλλη μια φορά με τον Burton και θα αναλάβει τη μουσική της σειράς. Μάλιστα, εκείνος θα συνεργαστεί στενά και με τον Chris Bacon (Smash, Bates Motel)

Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday”, θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Ο Tim Burton σκηνοθετεί τη spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς για το Netflix

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.