Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Cobrai Kai

Και μάλλον θα την δούμε το 2022
20 Δεκεμβρίου 2021 11:04
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Cobrai Kai

Το Netflix ετοιμάζεται ήδη για τη μεγάλη πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Cobra Kai, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη πως θα δούμε και 5ο κεφάλαιο από το δημοφιλές σόου, τα γυρίσματα του οποίου είχαν ξεκινήσει πριν λίγο καιρό.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε ο Jon Hurwitz, συνδημιουργός και παραγωγός της σειράς, τα γυρίσματα από το Cobrai Kai V έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Δυστυχώς, όμως, όπως θα δείτε και εσείς στο post του Hurwitz παρακάτω, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν:

Στην τέταρτη σεζόν, τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν το Κόμπρα Κάι στο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ Κ18... και όποιος χάσει θα πρέπει να κρεμάσει τη στολή του. Καθώς η Σαμάνθα και ο Μιγκέλ προσπαθούν να συνεχίσουν τη συμμαχία των ντότζο και ο Ρόμπι τα δίνει όλα στο Κόμπρα Κάι, η μοίρα του Βάλεϊ είναι πιο αβέβαιη από ποτέ άλλοτε. Τι ετοιμάζει ο Κριζ; Μπορούν ο Ντάνιελ και ο Τζόνι να θάψουν τη δεκαετή έχθρα τους και να νικήσουν τον Κριζ; Ή θα γίνει το Κόμπρα Κάι το πρόσωπο του καράτε στο Βάλεϊ;

Η 4η σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου (παραμονή Πρωτοχρονιάς) αποκλειστικά στο Netflix. Κατά πάσα πιθανότητα η 5η σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του 2022.