Πάρτε μια πιο κοντινή ματιά στην prequel σειρά The Witcher: Blood Origin (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Καταφθάνει το 2022 στο Netflix η νέα επέκταση του Witcherverse
17 Δεκεμβρίου 2021 16:48
Πάρτε μια πιο κοντινή ματιά στην prequel σειρά The Witcher: Blood Origin (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της μεγάλης πρεμιέρας της 2ης σεζόν του The Witcher, η οποία αναμένεται να κρατήσει απασχολημένους εκατομμύρια fans του, αλλά και συνδρομητές της υπηρεσίας, είχαμε νέα και από το μέτωπο του Witcherverse

Τον Νοέμβριο το The Witcher: Blood Origin ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και τώρα οι fans παίρνουν μια γεύση από το ανανεωμένο λογότυπο της prequel σειράς του Witcher. 

Δείτε το μικρό teaser του "Blood Origin"

Μαζί με το παραπάνω tweet δόθηκαν στη δημοσιότητα και αυτές οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν διάφορα αντικείμενα από την εποχή που θα διαδραματίζεται η σειρά. 

Witcher: Blood Origin Photos

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeoh περιλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ωςMeldof, Amy Murray ωςFenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

Που διαδραματίζεται η μίνι σειρά; Πόσα επεισόδια θα είναι;

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια prequel μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, που διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt. Το "Blood Origin" θα εξιστορήσει την δημιουργία του πρωτότυπου Witcher και των συνταρακτικών γεγονότων που οδηγούν στο Conjunction of the Spheres.

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Το The Witcher: Blood Origin αναμένεται αποκλειστικά στο Netflix εντός του 2022.