Η 2η σεζόν του The Witcher είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Δείτε από σήμερα τα οκτώ νέα επεισόδια του Γητευτή
17 Δεκεμβρίου 2021 13:55
Η 2η σεζόν του The Witcher είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η 2η σεζόν του The Witcher με τον Henry Cavill είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix. Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο κεφάλαιο του Γητευτή περιλαμβάνει οκτώ ολοκαίνουργια επεισόδια.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

"Πεπεισμένος πως η ζωή της Yennefer χάθηκε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, την πατρίδα του ονόματι Kaer Morhen. Όσο οι βασιλιάδες, τα elves, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Continent μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει εκτός των τειχών, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της."

Σύμφωνα με τα στοιχεία του FlixPatrol, το The Witcher ήδη φιγουράρει εδώ και μερικά 24ωρα στο Top 10 των trending της υπηρεσίας, σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι Βρετανοί φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει πιο νωρίς την...επανάληψη στον κόσμο του Geralt of Rivia και του Henry Cavill, καθώς είναι για 2η συνεχή εβδομάδα στην κορυφαία δεκάδα.

Μάλιστα και στην Ελλάδα το The Witcher βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει κάποια γεγονότα από την 1η σεζόν, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο-ανασκόπησης που δημοσίευσε η υπηρεσία, για να σας βάλει και πάλι στο κλίμα.