O Ted Lasso στέλνει γιορτινό δώρο - Δείτε το χριστουγεννιάτικο short film του

Σε μια κινουμένων σχεδίων "claymation" βερσιόν του που...χάνει το μουστάκι του
16 Δεκεμβρίου 2021 14:44
O Ted Lasso στέλνει γιορτινό δώρο - Δείτε το χριστουγεννιάτικο short film του

Από το πουθενά ο αγαπημένος προπονητής της τηλεόρασης, ο Ted Lasso του Jason Sudeikis επιστρέφει για να δώσει ένα γιορτινό δώρο στους fans της βραβευμένης με Emmy σειρά του Apple TV+.

Η Apple μέσα από το YouTube δημοσίευσε ένα animation φιλμ μικρού μήκους με τίτλο "Ted Lasso: The Missing Christmas Mustache" και όπως προδίδει ο τίτλος του, ο Ted ξεκινάει μια περιπέτεια για να βρει το χαμένο του μουστάκι, αλλά τελικά καταλήγει να αντιλαμβάνεται ποιο είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων και τω νεορτών γενικότερα. 

Εκτός του Sudeikis, σε μορφή animation πλαστελίνης (το λεγόμενο "claymation) συναντάμε όλους τους βασικούς του cast: Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie) και Nick Mohammed (Nate). 

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το όλο ύφος είναι μια συνέχεια του εορταστικού επεισοδίου με τίτλο "Carol of The Bells" της 2ης σεζόν. 

Τώρα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Ted Lasso; Επισήμως παραμένει άγνωστο, αν και η Hanna Waddingham είχε δηλώσει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Δείτε τo χριστουγεννιάτικο short film του Ted Lasso