HALO: O Master Chief δίνει βροντερό παρών στο πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς

Πρεμιέρα εντός του 2022 στο Paramount+
10 Δεκεμβρίου 2021 05:39
HALO: O Master Chief δίνει βροντερό παρών στο πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς

Η Paramount είχε δώσει ραντεβού στα The Game Awards 2021 και το τήρησε. Πριν λίγα λεπτά έκανε ντεμπούτο το πρώτο κανονικό trailer της άκρως αναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του HALO, που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της Microsoft. 

Αναμφίβολα, όπως θα διαπιστώσετε, πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου sci-fi υπερπαραγωγή και η πρώτη ματιά στον κόσμο αυτόν αποκαλύπτει μερικά γνώριμα πρόσωπα, όπως την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone και τον Master Chief του Pablo Schreiber, του οποίου η στολή δείχνει απόλυτα πιστή στα βιντεοπαιχνίδια. 

Aπό αυτή την πρώτη ματιά φαίνεται πως θα τιμήσει το lore του John-117 και του Halo, γενικότερα, αλλά έχουν υποσχεθεί οι συντελεστές πως θα κάνει και τα δικά του βήματα. 

Αρκετά από τα 10 επεισόδια της 1ης σεζόν σκηνοθετεί ο Rupert Wyatt της τριλογίας των Planet of the Apes. To cast απαρτίζουν οι: Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac και Kate Kennedy, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Jen Taylor θα δανείσει τη φωνή της στην Cortana, όπως κάνει εδώ και χρόνια στα βιντεοπαιχνίδια.

Υπερπαραγωγή με το κατάλληλο budget

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά το budget της σειράς θα κυμαίνονταν γύρω στα $41 εκ. το 2019. Ωστόσο, νέες αναφορές μετά και την απόκτηση της σειράς από το Paramount+ πως τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν εκτόξευσαν το κόστος κοντά στα $200 εκατομμύρια δολάρια

Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο τεράστια παραγωγή είναι, η 1η σεζόν του The Mandalorian της Disney κόστισει περίπου $100 εκατομμύρια

H τηλεοπτική σειρά "HALO" θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 αποκλειστικά στην υπηρεσία Paramount+

Δείτε το επίσημο trailer του HALO The Series