Η Florence Pugh έφαγε block από το Instagram λίγο μετά το 4ο επεισόδιο του Hawkeye (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε έξαλλη κατάσταση δήλωσε πως ήταν "πέρα για πέρα γελοίο" το συμβάν
09 Δεκεμβρίου 2021 21:02
Η Florence Pugh έφαγε block από το Instagram λίγο μετά το 4ο επεισόδιο του Hawkeye (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι δυνατόν να τρώει block από το Instagram μια σταρ του MCU; Κι όμως αυτό συνέβη στην Florence Pugh, λίγες ώρες μετά την προβολή του 4ου επεισοδίου του Hawkeye στη συνδρομητική υπηρεσία Disney Plus.


Ακολουθούν Spoilers προχωρήστε με δική σας ευθύνη


To 4o επεισόδιο περιλάμβανε μια έκπληξη που γεφύρωνε ακόμη περισσότερο τους νέους χαρακτήρες του MCU με τους παλιούς και αυτή ήταν η εμφάνιση της Yelena Belova απο το Black Widow. Αν και όποιος παρακολουθεί το Hawkeye το είχε ψιλιαστεί από το προηγούμενο επεισόδιο πως αυτή είναι- η Florence Pugh θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της λίγο μετά την προβολή του σόου την guest εμφάνισή της.

Αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media και οι φωτογραφίες που ανήρτησε μάλλον δέχτηκαν μαζικά reports επειδή θεωρήθηκαν spoilers και το Instagram την μπλόκαρε

Το story που ανέβασε και έκραξε το Instagram

Ωστόσο έχοντας τη δυνατότητα να ανεβάζει Stories ενημέρωσε τους 5.6 εκ. ακόλουθούς της για το τί συνέβη: 

Έξαλλη η Pugh έγραψε τα εξής: 

Δε περίμενα ποτέ το να εκφράσω την αγάπη μου για μια σειρά στην οποία εμφανίζομαι και να μου κατεβάζουν την ανάρτηση...αλλά να που φτάσαμε. Κάποιοι εδώ παραπονέθηκαν οπότε με έχουν αποκλείσει από το να αναρτώ την δική μου εμφάνιση σε μια σειρά στην οποία πρωταγωνιστώ. 

Γελοίο πέρα από κάθε φαντασία. 

Το να είμαι στο Hawkeye είναι τιμή μου και σας ευχαριστώ όλους που με υποδεχτείκατε τόσο εντός όσο και εκτός πλατό και σε όλους εσάς που το παρακολουθείτε. 

 

Όταν επανήλθε η δυνατότητα να ανεβάζει post, η Pugh φυσικά ανέβασε κανονικά στιγμιότυπα από την επιστροφή της ως τη νέα Black Widow του MCU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Έχει δίκιο η Pugh στα όσα αναφέρει; Μήπως η κατάσταση με τα spoilers έχει ξεφύγει στο άλλο άκρο; Πείτε μας την άποψή σας.