The Batman: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Penguin με τον Colin Farrell

Έκλεισε η συμφωνία
07 Δεκεμβρίου 2021 09:05
The Batman: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Penguin με τον Colin Farrell

Ακόμη δεν έχει κάνει πρεμιέρα η ταινία “The Batman” με τον Robert Pattinson και η Warner Bros. έχει ήδη πολλά σχέδια για το σύμπαν. Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, στα σκαριά βρίσκονται ήδη δύο τηλεοπτικές σειρές που θα επεκτείνουν το σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη, για το HBO Max.

Μέχρι πρότινος, όμως, δεν είχε κλείσει καμία συμφωνία και βρίσκονταν όλα “στον αέρα”. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, ο Colin Farrell, ο οποίος θα παίξει τον Penguin στο “The Batman”, υπέγραψε για να αποκτήσει τη δική του σειρά ο χαρακτήρας της DC.

Τώρα, σύμφωνα με το Variety, ο διάσημος ηθοποιός μόλις υπέγραψε με την Warner για να παίξει στην origin ιστορία του Penguin, με τη σειρά να μας δείχνει τα πρώτα του βήματα στον υπόκοσμο της Gotham και πως έγινε ένας από τους πιο “περίεργους” εγκληματίες της. Η Lauren LeFranc του Agents of SHIELD θα γράψει το σενάριο της σειράς, ενώ ο Matt Reeves, ο Dylan Clark, αλλά και ο Farrell θα βρίσκονται στην παραγωγή.

Τέλος, ακούγεται πως η προσέγγιση της σειράς σε χαρακτήρα και σε ύφος θα μοιάζει αρκετά στον "Σημαδεμένο" (Scarface) του Al Pacino, καθώς θα δούμε τον Oswald Cobblepot και την άνοδό του στον εγκληματικό κόσμο της Gotham.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.