The Last of Us Σειρά: Τι κάνει ο "Ron Swanson" του Parks & Recreation στη σειρά του HBO;

Σε μυστηριώδη ρόλο θα δούμε τον ταλαντούχο Nick Offerman
06 Δεκεμβρίου 2021 19:32
The Last of Us Σειρά: Τι κάνει ο "Ron Swanson" του Parks & Recreation στη σειρά του HBO;

Θα αναρωτιέστε τι ρόλο βαράει ο "Ron Swanson" από το Parks & Recreation στην τηλεοπτική διασκευή του The Last of Us και έχετε όλα τα δίκια. Ο γνωστός και ταλαντούχος Nick Offerman, λοιπόν, μάθαμε ότι θα συμμετέχει στην άκρως αναμενόμενη σειρά The Last of Us του HBO σε ρόλο που παραμένει ακόμα κρυμμένος από πέπλο μυστηρίου. 

Και αυτό διότι μάλλον δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί ακόμα αλλά ξεγλίστρησε από το στόμα ενός άλλου ηθοποιού του πολυπληθούς cast. Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian ο Murray Bartlett που θα υποδύεται τον Frank έναν επιζώντα που ζει σε μια απομονωμένη περιοχή μαζί με έναν άλλον χαρακτήρα τον Bill (Con O'Neill), είπε τα εξής:

Το γυρίσαμε στο Κάλγκαρι. Πολλές από τις σκηνές μου ήταν μαζί με τον Nick Offerman. Το να παίζω μαζί του ήταν απίθανο.  

Πρόσφατα πήραμε και μια πρώτη γεύση -έστω και παρασκηνιακή- από τον Tommy του Gabriel Luna, την οποία θα δείτε πατώντας εδώ

Τα γυρίσματα του The Last of Us απέχουν πολλούς μήνες ακόμα από το να ολοκληρωθούν αφού λέγεται πως θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project. 

Το cast του The Last of Us μέχρι τώρα

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel και η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" τον ρόλο της Tess. 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022