Δε μας έφτανε το Tiger King 2 και το Netflix ανακοίνωσε τη spin-off σειρά του – Δείτε το trailer

Γνωρίστε το Tiger King: The Doc Antle Story
04 Δεκεμβρίου 2021 12:59
Δε μας έφτανε το Tiger King 2 και το Netflix ανακοίνωσε τη spin-off σειρά του – Δείτε το trailer

Πριν μερικές εβδομάδες έκανε πρεμιέρα στο Netflix, η 2η σεζόν του Tiger King, στην οποία είδαμε περίπου τα ίδια γεγονότα με την πρώτη σεζόν, χωρίς όμως να προχωρήσει αρκετά την ιστορία. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο streaming γίγαντας δεν πρόκειται να παρατήσει έτσι εύκολα το franchise, καθώς όπως είχε πει και παλιότερα, έχουμε ξύσει μόνο την επιφάνεια.

Έτσι, ανακοίνωσε και μία νέα σειρά με ονομασία Tiger King: The Doc Antle Story και όπως καταλάβατε από τον τίτλο, θέλει να μάθουμε περισσότερα για τον Antle. Η νέα μίνι σειρά θα επικεντρώνεται πλήρως σε αυτόν και θα μας δείξει από πρώτο χέρι τα ψέματα και τις απάτες, καθώς ακούγονται μέσα άνθρωποι να λένε ότι εκείνος είναι ένας “ηγέτης λατρείας” και ότι χρησιμοποιεί την εκπαίδευσή του στη Yogaville για κακούς σκοπούς, ώστε να χειραγωγεί τους ανθρώπους.

Εξωφρενικές καταγελίες. Περισσότερες αποκαλύψεις που θα σας ανοίξουν τα μάτια. Το συγκλονιστικό έπος των Joe Exotic, Carole Baskin και Jeff Lowe δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το Tiger King: The Doc Antle Story θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.