Cobra Kai Season 4: Οι δύο πλευρές θα παλέψουν με την ψυχή τους στο όνομα του καράτε

Η νέα αφίσα μάς προετοιμάζει για τις 31 Δεκεμβρίου
03 Δεκεμβρίου 2021 15:51
Cobra Kai Season 4: Οι δύο πλευρές θα παλέψουν με την ψυχή τους στο όνομα του καράτε

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Netflix θα βάλει τα γιορτινά του και θα ετοιμαστεί για μπόλικα κλωτσομπουνίδια καθώς αναμένεται η 4η σεζόν του Cobra Kai. Ενόψει της μεγάλης κυκλοφορίας αυτής, το Netflix δημοσίευσε τη νεότερη αφίσα του σόου, που δίνει μια γεύση από τα δύο στρατόπεδα-dojo που θα παλέψουν για την τιμή τους και την Κοιλάδα του San Fernando. 

Στην 4η σεζόν θα δούμε την μεγάλη επιστροφή ενός ακόμη χαρακτήρα από τις Karate Kid ταινίες και συγκεκριμένα τον Terry Silver, που τον υποδύεται ξανά ο Thomas Ian Griffith, τον οποίο τελευταία φορά συναντήσαμε στο The Karate Kid Part III

 

Η νέα αφίσα του Cobra Kai IV

Το ύφος της νέας σεζόν αποτυπώνει η αφίσα με τα δύο στρατόπεδα του Johnny και του Daniel στη μία πλευρά και του Kreese και του Terry στην απέναντι. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο All Valley Τουρνουά που επιστρέφει, ούτως ώστε μία να αναδειχθεί κυρίαρχος της κοιλάδας.

Στο cast του Cobra Kai συμμετέχουν οι: Ralph Macchio (Daniel LaRusso), William Zabka (Johnny Lawrence), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Martin Cove (John Kreese), Peyton List (Tory Schwarber), and Vanessa Rubio (Carmen Diaz).

Η 4η σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.