Peacemaker: Πιστολίδια, “τρολιές” και ό,τι άλλο φαντάζεστε έχει το επίσημο trailer με τον John Cena

Η σειρά του HBO Max θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο
03 Δεκεμβρίου 2021 16:49
Peacemaker: Πιστολίδια, “τρολιές” και ό,τι άλλο φαντάζεστε έχει το επίσημο trailer με τον John Cena

Το HBO Max πρόκειται να επεκτείνει το σύμπαν της DC με την κυκλοφορία της τηλεοπτικής σειράς του Peacemaker, του spin-off σόου του The Suicide Squad, με πρωταγωνιστή φυσικά τον John Cena. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του σόου και όπως φαντάζεστε, τα έχει όλα!

Η σειρά θα μας διηγηθεί την ιστορία του αντι-ήρωα της DC, από τη “γέννηση” του και έπειτα, ο οποίος περιγράφεται ως ένας αυταρχικός και κόπανος "Captain America". Φυσικά η σειρά θέλει να σας κρατήσει με το ανάλαφρο ύφος της, και εκτός από πιστολίδια, θα παρακολουθήσουμε και διάφορες πτυχές του χαρακτήρα που ίσως δεν γνώριζαν πολλοί μέχρι τώρα.

Πλάι στον Cena θα βρεθούν και οι Robert Patrick, Christopher Heyerdahl, Freddie Stroma, Jennifer Holland, Steve Agee, Danielle Brooks και Chukwudi Iwuji. H πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, εκ των οποίων επτά από αυτά έχει σκηνοθετήσει ο James Gunn και ένα ο Brad Anderson.

Το Peacemaker θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO Max αυτόν τον Ιανουάριο. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.