Το Netflix μετά το 2020 εύχεται να... πεθάνει και το 2021 (BINTEO)

Επιστροφή στα περσινά!
02 Δεκεμβρίου 2021 17:56
Το Netflix μετά το 2020 εύχεται να... πεθάνει και το 2021 (BINTEO)

Το Netflix για άλλη μια χρονιά επιστρέφει στο “Death to 2021” με ένα comedy special και πρωταγωνιστές τους Lucy Liu, Stockard Channing, William Jackson Harper, Hugh Grant, Tracey Ullman, Samson Kayo και Diane Morgan.

Έτσι, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser trailer για το σόου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του Δεκεμβρίου, ώστε να κλείσει η χρονιά έτσι όπως της αξίζει. Στα πρώτα πλάνα του βίντεο βλέπουμε την Morgan ως Gemma Nerrick, μία απλή γυναίκα να συνομιλεί με κάποιον Geoff στο Zoom. Αυτό το σπέσιαλ συνδυάζει κάποια footage απ’ όλη τη χρονιά με σχολιασμό από διάφορους χαρακτήρες.

Μια χρονιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη στην ιστορία. Έτσι, για να το γιορτάσετε, το Netflix σάς φέρνει το Θάνατο στο 2021, ένα κωμικό γεγονός που αφηγείται την ιστορία μιας άλλης τρομερής χρονιάς.

Το indie Broke & Bones του Charlie Brooker βρίσκεται στο επίκεντρο με την Annabel Jones και τον Ben Caudell να βρίσκονται στην παραγωγή, Επίσης τη σκηνοθεσία όλου αυτού του εγχειρήματος έχουν αναλάβει οι Lisa Kudrow και Kumail Nanjiani.