Peaky Blinders Season 6: Επιστρέφει ο Tom Hardy στο νέο teaser του φινάλε

Η τελευταία πράξη του Alfie και το Tommy έρχεται το 2022
01 Δεκεμβρίου 2021 18:35
Peaky Blinders Season 6: Επιστρέφει ο Tom Hardy στο νέο teaser του φινάλε

Πωπω μια επιστροφάρα που έχει το νέο teaser της πολυαναμενόμενης 6ης σεζόν του Peaky Blinders, η οποία θα είναι και η τελευταία. Το νέο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC μέσα από τον επίσημο social media λογαριασμό του γκανγκστερικού σόου αποκαλύπτει την επιστροφή του Tom Hardy στο ρόλο φυσικά του Alfie Solomons. 

Ο άσπονδος μαφιόζος και συνέταιρος του Tommy Shelby του Cillian Murphy θα κάνει μια ακόμη εμφάνιση στο φινάλε. Όπως ακούγεται να λέει ο Thomas: "Μόλις έγραψα το τελευταίο σου κεφάλαιο" κάτι που σημαίνει ότι θα ετοιμάσουν πάλι ένα τεράστιο κόλπο και ίσως plot twist. Όπως συνέβη και με τον υποτιθέμενο θάνατο του Alfie. 

Δείτε το νέο teaser με τον Tom Hardy

 

Να περιμένετε λοιπόν την επιστροφή του Thomas του Cillian Murphy και των υπόλοιπων Shelbys στις οθόνες σας τον Ιανουάριο του 2022, όπου εκτός απροόπτου στην Ελλάδα θα προβληθεί και μέσα από το Netflix, το οποίο διανέμει διεθνώς την σειρά του BBC. 

Μένει να αανακαλύψουμε επίσης, πώς θα διαχειριστεί το story της σειράς τον ξαφνικό χαμό της Helen McCrory που υποδυόταν την θεία Polly, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ολοκλήρωσε τις σκηνές της πριν φύγει από τη ζωή.

Τι γίνεται με την ταινία Peaky Blinders;

Η 6η σεζόν δε θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους Shelbys ωστόσο, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το saga θα ολοκληρωθεί με μια ταινία. Η διαβόητη οικογένεια γκάνγκστερ θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders εντός του 2023, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight.