Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Vikings: Valhalla (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Μέσα στο 2022 η μεγάλη πρεμιέρα

Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Vikings: Valhalla (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα νέο φωτογραφικό υλικό από το Vikings: Valhalla, το ολοκαίνουργιο σόου που τοποθετείται στο ίδιο σύμπαν με την πρωτότυπη σειρά των Vikings και λαμβάνει χώρα 100 χρόνια μετά τα γεγονότα που γνωρίζετε αν την έχετε παρακολουθήσει.

Ο δημιουργός του Vikings, Michael Hirst που θα λειτουργεί στη νέα σειρά ως εξωτερικός παραγωγός, είχε πει ότι επειδή το Valhalla θα διαδραματίζεται έναν αιώνα μετά δε σημαίνει ότι θα έχουν ξεχαστεί οι χαρακτήρες που λατρέψατε, καθώς πλέον θα θεωρούνται θρυλικές φιγούρες, φέρνοντας για παράδειγμα τους Ragnar Lothbrok, Lagertha, Bjorn Ironside και Ivar the Boneless.

Νέες πληροφορίες:

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα σημείο όπου οι εντάσεις μεταξύ των Βίκινγκς και των Βρετανών φτάνουν σε οριακό σημείο, με τους πρώτους να συγκρούονται και μεταξύ τους για τις χριστιανικές και παγανιστικές πεποιθήσεις τους. Μέσα σε όλο αυτό, θα ξεκινήσουν για ένα ταξίδι που θα τους φέρει σε θάλασσες, σε πεδία μάχης, ενώ παράλληλα παλεύουν να επιβιώσουν και να κυνηγήσουν τη δόξα. Η εν λόγω σειρά υπόσχεται να κρατήσει την ιστορία σε υψηλά επίπεδα και να σας καθηλώσει με τη δράση της.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα τελικά;

Το Vikings: Valhalla θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

0 σχολια