Bel-Air: Ο νέος "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" πνίγεται στο βάρος της πραγματικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έγινε γνωστό αν θα βρίσκεται ο Will Smith
30 Νοεμβρίου 2021 14:52
Bel-Air: Ο νέος "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" πνίγεται στο βάρος της πραγματικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Peacock έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα πρώιμο teaser (όπως το ονομάζει) από το Bel-Air, τη νέα τηλεοπτική σειρά του, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο επόμενο έτος. Αν σας λέει κάτι η ονομασία της σειράς, είναι επειδή πρόκειται για reboot του The Fresh Prince of Bel-Air με τον Will Smith, μόνο που εδώ τον νέο "Πρίγκιπα" υποδύεται ο Jabari Banks.

Ναι, τον γνωστό "Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ" που προβάλλονταν στην συχνότητα του Star στην Ελλάδα.  

Το Bel-Air λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Αμερική και εμπνέεται από την κωμική σειρά των ‘90s, "The Fresh Prince of Bel-Air". Με ένα επανασχεδιασμένο όραμα και πιο δραματικό ύφος, το Bel-Air θα βουτήξει ξανά στις εγγενείς συγκρούσεις, τα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις που ήταν αδύνατο να εξερευνηθούν πλήρως με την τηλεοπτική σειρά τότε. 

Η αρχική σειρά ήταν αρκετά προοδευτική για την εποχή της, που διήρκεσε από το 1990-1996 και έδινε το δικό της αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα, με αρκετά επεισόδια αφιερωμένα στην αστυνομική βία, τον ρατσισμό και τις ταξικές διακρίσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν ο Will Smith θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο σε αυτό το reboot.

Το Bel-Air αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 αποκλειστικά στο Peacock. Δείτε το εν λόγω teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.