Σειρά Mass Effect - "Κρίντζαρε" στο άκουσμά της πρώην σεναριογράφος της Bioware

Δεν ξέρει κατά πόσο θα μπορεί να γίνει σωστά
29 Νοεμβρίου 2021 17:33
Σειρά Mass Effect - "Κρίντζαρε" στο άκουσμά της πρώην σεναριογράφος της Bioware

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι η Amazon πρόκειται να δημιουργήσει μία τηλεοπτική μεταφορά του Mass Effect, για την streaming υπηρεσία της, το Amazon Prime Video.

Όπως ακούγεται, η Amazon Studios βρίσκεται πολύ κοντά για να αποκτήσει τα δικαιώματα, με τη σειρά αυτή να είναι βασισμένη πάνω στο δημοφιλές σύμπαν της Bioware. Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, καθώς όλα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Τώρα, στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο πρώην συγγραφέας της Bioware, David Gaider, είπε να πάρει θέση πάνω στο θέμα.

Όπως είπε, αυτή η τηλεοπτική σειρά του Mass Effect του ακούγεται λίγο “cringe” και μετέφερε πως φοβάται ότι θα μπορούσαν οι βασικές πτυχές της σειράς να μην πετύχουν.

Ανακουφίστηκα όταν έμαθα ότι το deal της Amazon με το Mass Effect αφορά μία τηλεοπτική σειρά κα ιόχι μία ταινία. Ακόμη και έτσι, με κριντζάρει λίγο, σε αντίθεση με πολλούς fans που ενθουσιάστηκαν.

Οι πρωταγωνιστές του Mass Effect έχουν σχεδιαστεί έτσι με τους παίκτες να παίρνουν τις αποφάσεις για εκείνους. Αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει για ένα παθητικό μέσο. Έτσι, ξαφνικά, ο πρωταγωνιστής θα έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του «ιστορία». Αυτό θα είναι περίεργο.

Τα “companions” θα μπορούσαν να δημιουργήσουν επίσης πρόβλημα, αφού οι fans είναι δεμένοι μαζί τους. Πώς θα μπορούσαν να βάλουν αυτούς τους χαρακτήρες σε μία ιστορία και να έχουν όλοι το ίδιο μερίδιο σε αυτήν.

Ο David Gaider δούλεψε στη Bioware από το 1999 έως το 2016 και ήταν σεναριογράφος στη σειρά Dragon Age.

Αν θα κλείσει η συμφωνία για τη σειρά του Mass Effect θα το μάθουμε μελλοντικά, οπότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.