Τα γυρίσματα του Avatar: The Last Airbender του Netflix ξεκινούν σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους (θα έλεγε κανείς)
29 Νοεμβρίου 2021 13:55
Τα γυρίσματα του Avatar: The Last Airbender του Netflix ξεκινούν σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Netflix ετοιμάζει εδώ και καιρό μία τηλεοπτική live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender, που φυσικά, θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise. Μάλιστα, αρχικά ήταν να δουλέψουν σε αυτό το project οι αρχικοί δημιουργοί του Avatar the Last Airbender, αλλά τελικά έσπασαν τη συμφωνία τους με το Netflix.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μια είδηση από τον ηθοποιό, Daniel Dae Kim, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον “Fire Lord Ozai”. Η είδηση αυτή αφορά τα γυρίσματα της σειράς, αφού όπως μετέφερε ο ίδιος, η παραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς, με τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν στα πλατό σε μερικές εβδομάδες.

Δυστυχώς δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, ενώ αυτό είναι ένα καλό νέο για τους fans, καθώς αρχικά, τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, αλλά “πάγωσαν”.

Στη live-action βερσιόν του Avatar: The Last Airbender πρωταγωνιστούν και οι Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley και Dallas Liu, στους ρόλους AANG, KATARA, SOKKA και ZUKO αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.

Οι αρχικοί δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν ήδη τη δική τους animated ταινία με τις πλάτες του νεοσύστατου στούντιο του Nickelodeon.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη live-action σειρά του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.