Μάλλον το “From” από τους παραγωγούς του “Lost” είναι η νέα σειρά που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια “παράξενη” τηλεοπτική σειρά έρχεται στο Epix τον Φεβρουάριο
25 Νοεμβρίου 2021 17:21
Μάλλον το “From” από τους παραγωγούς του “Lost” είναι η νέα σειρά που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς αμφιβολία το Lost ήταν από τις πιο ιδιαίτερες σειρές των ‘00s, που έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στη μοντέρνα τηλεόραση. Οι παραγωγοί του εν λόγω σόου φαίνεται πως επιστρέφουν για τα καλά, με ακόμη ένα “παράξενο” project, που ακούει στο όνομα, “From”.

Το “From” είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Epix που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο και θέλει να σας κολλήσει για τα καλά στις οθόνες σας, με την ιδιαίτερη πλοκή του. Μάλιστα, εδώ πρωταγωνιστεί ο Harold Perrineau του Lost: Missing Pieces, καθώς και οι Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy και Avery Konrad.

Με δημιουργό τον John Griffin, το “From” ξετυλίγει το μυστήριο μιας εφιαλτικής πόλης στην Αμερική που παγιδεύει με κάποιον τρόπο όλους όσους πηγαίνουν. Οι κάτοικοι εκεί προσπαθούν να διατηρήσουν μια κανονικότητα, ενώ παράλληλα αναζητούν μια διέξοδο που θα τους βγάλει από αυτόν τον εφιάλτη, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι μέσα στο δάσος. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι κάποια τρομακτικά πλάσματα που βγαίνουν όταν δύει ο ήλιος.

Το From θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουάριου του 2022 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο εντυπωσιακό trailer του.

Tags: