Amazon: Έτοιμη να φέρει την τηλεοπτική σειρά Mass Effect στην streaming υπηρεσία της

Είναι πιο κοντά από ποτέ
24 Νοεμβρίου 2021 15:42
Amazon: Έτοιμη να φέρει την τηλεοπτική σειρά Mass Effect στην streaming υπηρεσία της

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση σχετικά με την Amazon και το δημοφιλές gaming franchise του Mass Effect. Συγκεκριμένα, μέσα από το Deadline μάθαμε ότι η αμερικανική εταιρία είναι σχεδόν έτοιμη να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την Electronic Arts, ώστε να φέρει στη μικρή μας οθόνη το sci-fi videogame.

Όπως ακούγεται, η Amazon Studios βρίσκεται πολύ κοντά για να αποκτήσει τα δικαιώματα, με τη σειρά αυτή να είναι βασισμένη πάνω στο δημοφιλές σύμπαν της Bioware. Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, καθώς όλα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Έτσι, φαίνεται πως η Amazon έχει βάλει σκοπό να επενδύσει για το Amazon Prime Video ακόμη περισσότερο, μιας και πρόσφατα μάθαμε ότι σκοπεύει να φέρει στην υπηρεσία της ένα σόου βασισμένο στο Fallout με τους Jonathan Nolan και Lisa Joy.

Παρ’ όλα αυτά, πριν από περίπου δέκα χρόνια είχαμε μάθει ότι η Warner Bros. ψηνόταν για μία ταινία Mass Effect, αλλά ο Mac Walters της Bioware, είχε πει τον περασμένο Ιούνιο, ότι μια τηλεοπτική σειρά θα ταίριαζε καλύτερα.

Εάν πρόκειται να πείτε μια ιστορία τόσο εμπεριστατωμένη για το Mass Effect, η τηλεοπτική σειρά είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε.

Η είδηση για τη σειρά του Mass Effect ήρθε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Deadline με την προϊσταμένη των Amazon Studios, Jennifer Salke, η οποία είπε ότι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας του Wheel of Time ήταν αρκετά επιτυχημένη.

Στις αρχές της χρονιάς και ο Henry Cavill είχε βάλει φωτιές στην κοινότητα του Mass Effect με μία εικόνα που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Αν θα κλείσει η συμφωνία θα το μάθουμε μελλοντικά, οπότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.