Ποια στο δι**λο είναι η Anna Delvey? Δείτε το trailer από τη νέα δραματική σειρά του Netflix

Το Inventing Anna έρχεται με την πρωταγωνίστρια του Ozark, Julia Garner
22 Νοεμβρίου 2021 19:34
Ποια στο δι**λο είναι η Anna Delvey? Δείτε το trailer από τη νέα δραματική σειρά του Netflix

Το Netflix μόλις διέθεσε το teaser από το “Inventing Anna”, το νέο δραματικό σόου του, που είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορίας μιας μεγάλης απάτης, με πρωταγωνίστρια την Julia Garner του Ozark.

Ποια στο καλό είναι η Anna Delvey; Έτσι ξεκινάει το teaser, με τη δημιουργό Shonda Rhimes που έχει δουλέψει και στα Grey’s Anatomy και Bridgerton να υπόσχεται πως θα σας κρατήσει στις οθόνες σας κολλημένους μέχρι το τέλος. Η δραματική σειρά είναι εμπνευσμένο από το άρθρο του New York Times, “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, που γράφτηκε από την Jessica Pressler και βρίσκεται και στην παραγωγή της σειράς.

Έτσι, το Inventing Anna αφηγείται την ιστορία της Anna Delvey που έκλεψε τις καρδιές και τα χρήματα των πιο επιφανών κοινωνικών ομάδων της Νέας Υόρκης, από τη σκοπιά της δημοσιογράφου (την οποία υποδύεται η Anna Chlumsky) που ερευνά την ιστορία της.

Το σόου θα αποτελείται από εννέα επεισόδια και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Arian Moayed, Katie Lowes, Alexis Floyd, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney και Laverne Cox.

Το Inventing Anna θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.