Η νέα σεζόν του Tiger King είναι πλέον διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η ιστορία του Joe Exotic συνεχίζεται…
19 Νοεμβρίου 2021 12:31
Η νέα σεζόν του Tiger King είναι πλέον διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Μόλις κυκλοφόρησε το Tiger King 2, το νέο κεφάλαιο στο δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix, που σάρωσε πέρυσι σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το 2ο μέρος υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία ακριβώς από εκεί που είχε μείνει, με τον Joe Exotic πλέον μέσα στη φυλάκη και την Carole Baskin να συνεχίζει το έργο της.

Η παράνοια και το χάος αυτής τη ιστορίας βαθαίνει ακόμη περισσότερο στη νέα σεζόν, με το Netflix να αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι έχουμε ακόμη «πολύ ζουμί» μέχρι να ολοκληρωθεί.

Η πλοκή του Tiger King 2:

Με τον Joe Exotic στη φυλακή και την Carole Baskin να στενεύει τα δεσμά της για την ιδιοκτησία του ανυπόληπτου ζωολογικού κήπου του, η υποψήφια για Emmy σειρά ντοκιμαντέρ συνεχίζει την στρεβλή πορεία της με το Tiger King 2, καθώς ανακαλύπτονται νέες αποκαλύψεις για τα κίνητρα, τις ιστορίες και τα μυστικά των πιο διαβόητων ιδιοκτητών μεγάλων γατών της Αμερικής. Παλιοί εχθροί και "φίλοι", συμπεριλαμβανομένων των Τζεφ Λόου, Τιμ Σταρκ, Άλεν Γκλόβερ και Τζέιμς Γκάρετσον επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν δολοφονιών, χάους και τρέλας. Νόμιζατε ότι ξέρατε όλη την ιστορία; Απλά περιμένετε."

To Tiger King 2 έρχεται στο Netflix και μάλιστα πριν το τέλος της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Baskin, μάλιστα, έκανε μήνυση στο Netflix πριν λίγο καιρό, λέγοντας ότι η υπηρεσία δεν πήρε την άδειά της για να χρησιμοποιήσει πλάνα της στη νέα σεζόν.