Η 6η σεζόν του Better Call Saul θα χωριστεί σε δύο μέρη

Επιβεβαιώθηκε από την Rhea Seehorn
09 Νοεμβρίου 2021 09:21
Η 6η σεζόν του Better Call Saul θα χωριστεί σε δύο μέρη

Το Better Call Saul το γνωρίσαμε πριν από περίπου έξι χρόνια και μας έβαλε στη ζωή του Jimmy McGill, του δικηγόρου της συμφοράς που υποδύεται ο Bob Odenkirk. Η δικηγόρος που εμφανίστηκε αρχικά στο Breaking Bad, θα βρει τον τρόπο να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» και στην 6η και τελευταία σεζόν, που όπως μάθαμε, θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται απευθείας από τα χείλη της Rhea Seehorn ή αλλιώς Kim Wexler, αφού μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Variety αποκάλυψε πως τελικά η 6η και τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το Part 1 του φινάλε του Better Call Saul αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2022, χωρίς να διευκρινίζεται από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Συνολικά η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

Ωστόσο, η Seehorn δυστυχώς δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες σχετικά με το φινάλε του Better Call Saul, ωστόσο επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι ο Bob Odenkirk, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο, είναι πολύ καλά στην υγεία του. Το μόνο που δήλωσε για την 6η σεζόν, είναι πως «θα σας πάρει τα μυαλά».

Για περισσότερα σχετικά με το Better Call Saul παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.