Tiger King 2: Τι συνέβη και η Carole Baskin μηνύει το Netflix για τη 2η σεζόν;

Έτοιμη η ακτιβίστρια να τρέξει τον streaming κολοσσό στα δικαστήρια
02 Νοεμβρίου 2021 18:58
Tiger King 2: Τι συνέβη και η Carole Baskin μηνύει το Netflix για τη 2η σεζόν;

Το Tiger King ήταν αδιαμφισβήτητα από τα επιτυχημένα ντοκιμαντέρ πέρυσι στο Netflix που έκανε -κυριολεκτικά- συντροφιά σε όλο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η σειρά-ντοκιμαντέρ της streaming υπηρεσίας πρόκειται να συνεχιστεί μέσα στον Νοέμβριο, διότι όπως μάθαμε από το πρόσφατο trailer, η ιστορία έχει μπόλικο ζουμί ακόμα.

Τώρα, όπως μάθαμε από το Variety, μία νέα υπόθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Carole Baskin και στο Netflix, αφού όπως μεταφέρει η ίδια, η υπηρεσία συνέχισε να χρησιμοποιεί πλάνα της για την ερχόμενη 2η σεζόν, χωρίς να δώσει τη δική της άδεια. Έτσι, εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Howard Baskin κατέθεσαν μήνυση στην εταιρία παραγωγής, Royal Goode Productions, την προηγούμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έλαβε το Variety, η Carole Baskin μηνύει την εν λόγω εταιρία γιατί παραβίασε τη σύμβαση συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί δικά της πλάνα, αλλά και του συζύγου της, για το Tiger King 2, ενώ εκείνοι είχαν υπογράψει μόνο για την πρώτη σεζόν. Μέχρι και αυτή τη στιγμή το Netflix δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως πάνω στο θέμα.

Μάλιστα και οι δύο έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τους εαυτούς τους στο trailer, γιατί είχαν υπογράψει να βρίσκονται μόνο στην πρώτη -και μοναδική μέχρι τότε- σεζόν.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα έγγραφα, οι Baskins απαιτούν από το Netflix και τη Royal Goode Productions να αφαιρέσουν όλα τα πλάνα τους από το "Tiger King 2" και να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Η Carole Baskin «τα έβαλε» και με τους σκηνοθέτες του Tiger King, τους Eric Goode και Rebecca Chaiklin, λίγο μετά την ανακοίνωση του sequel λέγοντας:

Δε θα τους αποκαλούσα πραγματικούς δημιουργούς ντοκιμαντέρ. Θέλω να πω αυτό που έκαναν ήταν ένα σκουπίδι ριάλιτι σόου.

Μάλιστα, στη μήνυσή της, η Baskin λέει ότι αρχικά της είχαν περιγράψει το project ως "ένα ρεπορτάζ-ξεσκέπασμα στο εμπόριο των μεγάλων γατών, σαν ντοκιμαντέρ με τίτλο 'Blackfish'" και όχι ότι θα επικεντρωνόταν στον Joe Exotic και στο πάρκο του.

Η πλοκή του Tiger King 2:

Με τον Joe Exotic στη φυλακή και την Carole Baskin να στενεύει τα δεσμά της για την ιδιοκτησία του ανυπόληπτου ζωολογικού κήπου του, η υποψήφια για Emmy σειρά ντοκιμαντέρ συνεχίζει την στρεβλή πορεία της με το Tiger King 2, καθώς ανακαλύπτονται νέες αποκαλύψεις για τα κίνητρα, τις ιστορίες και τα μυστικά των πιο διαβόητων ιδιοκτητών μεγάλων γατών της Αμερικής. Παλιοί εχθροί και "φίλοι", συμπεριλαμβανομένων των Τζεφ Λόου, Τιμ Σταρκ, Άλεν Γκλόβερ και Τζέιμς Γκάρετσον επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν δολοφονιών, χάους και τρέλας. Νόμιζατε ότι ξέρατε όλη την ιστορία; Απλά περιμένετε."

To Tiger King 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2021.