Hawkeye: Jeremy Renner και Hailee Steinfeld θα σώσουν τα Χριστούγεννα στο νέο trailer

Πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου για τη νέα σειρά της Marvel Studios στο Disney Plus
29 Οκτωβρίου 2021 08:36
Hawkeye: Jeremy Renner και Hailee Steinfeld θα σώσουν τα Χριστούγεννα στο νέο trailer

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για την πρεμιέρα της 5ης κατά σειράς live-action σειράς του MCU στο Disney Plus, με τον Hawkeye, να είναι η σειρά του. Για τον χαρακτήρα του "Clint Barton" που υποδύεται και πάλι ο Jeremy Renner είχαμε να μάθουμε νέα του από το Avengers: Endgame και φυσικά θα τον δούμε σε έναν post-Blip κόσμο, απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής με την οικογένειά του.

Έλα που όμως αυτή την ηρεμία που ζει στη Νέα Υόρκη, θα του ταράξει η νεαρή Kate Bishop της Hailee Steinfeld, που τον έχει ίνδαλμα και προσπαθεί να τον μιμηθεί αποδίδωντας τη δικαιοσύνη με τον τρόπο της. 

Τα μονοπάτια των δύο θα συναντηθούν και έτσι μια ξέφρενη περιπέτεια με τον Hawkeye και την μαθητευόμενή του ξεκινά, με στόχο να...σώσουν τα Χριστούγεννα όπως αποκαλύπτεται και στο νέο trailer, του οποίου το ύφος φαντάζει ταιριαστά εορταστικό για όσους θα το παρακολουθούν κάθε εβδομάδα στην ώρα του. Μαζί τους θα είναι και ο Lucky the Pizza Dog που κάτι μας λέει πως θα γίνει η μασκότ του σόου και ο κόσμος θα τον λατρέψει στα social media. 

Hawkeye Νέο Trailer

Η νέα αφίσα του Hawkeye

Στο υπόλοιπο cast συναντάμε την Vera Farmiga (The Conjuring) ως Eleanor Bishop, τον Tony Dalton (Better Call Saul) στο ρόλο του "The Swordsman" Jack Duquesne, τον Fra Fee ως Kazi και την Alaqua Fox ως Maya Lopez, μια ιθαγενής με απώλεια ακοής που μπορεί να αντιγράφει τέλεια τις κινήσεις άλλων ατόμων -σαν τον Taskmaster.

Το Hawkeye θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο Disney Plus.