Tiger King 2: Το πρώτο trailer είναι εδώ και ο Joe Exotic κυνηγά την Carole Baskin

Η παράνοια και το χάος αυτής τη ιστορίας βαθαίνει στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix
27 Οκτωβρίου 2021 20:43
Tiger King 2: Το πρώτο trailer είναι εδώ και ο Joe Exotic κυνηγά την Carole Baskin

Αν νομίζατε ότι η παράνοια του Tiger King τελείωσε, είστε γελασμένοι γιατί η επιστροφή του για τη 2η σεζόν αναμένεται να είναι πιο τρελή και θανατηφόρα από την προηγούμενη.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Tiger King 2 και όπως φαίνεται η χαοτική ιστορία μιας απόλυτης παράνοιας έχει πολλά ψωμιά ακόμα, καθώς η συνέχεια υπόσχεται πως μέχρι τώρα απλά είχαμε ξύσει την επιφάνεια. 

Tiger King 2 Επίσημο Trailer 

"Με τον Joe Exotic στη φυλακή και την Carole Baskin να στενεύει τα δεσμά της για την ιδιοκτησία του ανυπόληπτου ζωολογικού κήπου του, η υποψήφια για Emmy σειρά ντοκιμαντέρ συνεχίζει την στρεβλή πορεία της με το Tiger King 2, καθώς ανακαλύπτονται νέες αποκαλύψεις για τα κίνητρα, τις ιστορίες και τα μυστικά των πιο διαβόητων ιδιοκτητών μεγάλων γατών της Αμερικής. Παλιοί εχθροί και "φίλοι", συμπεριλαμβανομένων των Τζεφ Λόου, Τιμ Σταρκ, Άλεν Γκλόβερ και Τζέιμς Γκάρετσον επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν δολοφονιών, χάους και τρέλας. Νόμιζατε ότι ξέρατε όλη την ιστορία; Απλά περιμένετε." αναφέρει η επίσημη σύνοψη του Netflix. 

Πότε αναμένεται; 

To Tiger King 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2021